OVER MIJ

DJ GLENN heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijksfeesten , bedrijfsfeesten en privé gelegenheden waar professionele muziek entertainment gewenst is .

Voor het slagen van uw feest of evenement is de muzikale omlijsting een belangrijke factor. Een evenement valt of staat met een spetterend en grandioos feest als afsluiter.
U bent op zoek naar een muzikale partner voor uw feest. Reeds meerdere jaren zijn wij die ideale partner voor tal van feesten en evenementen.De juiste dj boeken is zeer belangrijk, want een dj kan uw feest of evenement maken of kraken. Ik zorg voor muziek in alle genres. U kunt mij huren om uw feest of evenement te verzorgen met of zonder installatie. Een persoonlijke en eerlijke aanpak worden steeds gegarandeerd.
Momenteel beschouw ik het volledig grondgebied
met Discobar van West Vlaanderen en Oost vlaanderen als mijn werkterrein. Huwelijksfeesten, galabals, fuiven, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, familiefeesten, seniorennamiddagen, kinderfeesten…. Steeds wordt gewerkt op maat van uw evenement .

Laten we er iets geweldigs van maken .

HUWELIJKSFEESTEN


Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje met de liefde van je leven? Dan mag een bruiloft dj tijdens het huwelijksfeest natuurlijk niet ontbreken! Een allround dj als DJ GLENN is attent en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste bruiloft muziek op jouw feest. 


BEDRIJFSFEESTEN


Als u met uw bedrijf iets te vieren heeft dan kan een geweldig feest voor de medewerkers en eventueel andere relaties een mooie invulling zijn van de festiviteiten. Als bedrijfsfeest DJ heeft DJ GLENN een ruime staat van dienst. 


PRIVEFEESTEN


ZORGELOOS FEESTEN DANKZIJ DJ GLENN

DJ GLENN is dé dj en discobar voor uw trouwfeest én alle andere evenementen vanuit Oostende West Vlaanderen - Oost vlaanderen en omstreken .

Al jarenlang kan u op ons team vertrouwen voor al uw festiviteiten.Een grondige beroepskennis, een gigantische muziekcollectie en professioneel materiaal...

Dat zijn de fundamenten van DJ GLENN

 

Een professionele deejay brengt meer dan alleen maar muziek.

Hij is de sfeermaker, de onopvallende entertainer.

Hij leidt uw gasten, maar houdt hen ook nauwlettend in de gaten !

En bovenal maakt hij er uw feest van !

Gespecialiseerd in allerhande dansstijlen.

Gepassioneerd door muziek en mensen..

Dat is waar DJ GLENN garant voor wil staan.

Beleef het mee op een onvergetelijke dansavond.

 

Professioneel , doordacht , gedreven , met passie voor muziek !

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren