DJ-GLENN.BE

DJ GLENN HINTJES

Huwelijksfeesten

Hello world

Uw Huwelijksfeestdj in gans West en Oost vlaanderen .


Dj Glenn Hintjes staat reeds jarenlang gekend als dé ideale keuze voor jouw huwelijksfeest in West en Oost -Vlaanderen. Met zijn professionele ervaring en uitgebreide muziekkennis weet hij hoe hij de juiste sfeer kan creëren voor een onvergetelijke avond. Of je nu een klassiek huwelijksfeest wilt of juist een modern en trendy feest, Dj Glenn Hintjes past zich moeiteloos aan aan jouw wensen en voorkeuren. Met zijn indrukwekkende verzameling van muziekstijlen en genres, van de grootste hits tot de all-time classics, zal hij ervoor zorgen dat jouw huwelijksfeest een feest wordt om nooit te vergeten. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en getalenteerde Dj voor jouw huwelijksfeest in West en Oost -Vlaanderen, dan is Dj Glenn Hintjes de perfecte keuze. Daarnaast is DJ Glenn Hintjes een trots lid van DJ Gerd waar hij deel uitmaakt van een netwerk van getalenteerde DJ's en kennis ervaringen deelt .

Voor deze onvergetelijke nacht maken we gebruik van aangepaste opstellingen voor elk budget en wensen:

-Medium set: voor grotere huwelijken

-Basic plus set: voor kleinere huwelijken (nieuw concept)

-Floor set: strakke opstelling

-Op maat van de klant: Dit kan zowel klein als groot worden gezien.

 Laat hem je helpen om van jouw speciale dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken vol plezier en dans!

Goede muziek maakt elke gelegenheid beter, daarom zorg ik voor muziek die perfect bij uw feest & evenement past.

VOORBEREIDING


Bij Dj Glenn Hintjes begrijpen we dat een huwelijksfeest een belangrijke gelegenheid is die tot in de puntjes moet worden voorbereid. Daarom streven we altijd naar een optimale voorbereiding om ervoor te zorgen dat uw huwelijksfeest in West en Oost Vlaanderen perfect verloopt. Van het eerste gesprek tot het draaien van de laatste plaat, zorgen we ervoor dat we alle details kennen en begrijpen, zodat we uw muzikale wensen kunnen realiseren. We nemen ruim de tijd om uw muziekvoorkeuren te bespreken, een speellijst op maat te maken en zorgen voor de juiste apparatuur, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke avond vol met de beste muziek. Met onze optimale voorbereiding garanderen we dat uw huwelijksfeest een feest wordt om nooit te vergeten!

SFEERBEELDEN

CEREMONIE


Bij DJ Glenn Hintjes begrijpen we hoe belangrijk de ceremonie is op uw huwelijksdag. We bieden een professionele en betrouwbare DJ-service die perfect aansluit bij uw ceremoniële behoeften. Met onze uitgebreide muziekbibliotheek en expertise in het creëren van de juiste sfeer, zorgen we ervoor dat uw ceremonie onvergetelijk wordt. Van emotionele intieme momenten tot het vrolijke feest, DJ Glenn Hintjes maakt van uw huwelijksceremonie een magische gebeurtenis.

Hello world

Neem contact op voor alle vragen of opmerkingen staan we voor je klaar .


 
 
 
 
unsplash