9 IDEEËN VOOR EEN GESLAAGD THEMAFEEST.

JE BESTE KEUZE ALS THEMAFEEST DJ - DISCOBAR UIT OOSTENDE , WEST VLAANDEREN


Themafeesten met DJ zijn de voorbije jaren enorm trendy.

Een themafeest bestaat eruit om de zaal in te kleden en sfeer te brengen rond een bepaald thema. Of voor een specifiek soort feest.

Uiteraard sta je zelf in voor de inkleding van de zaal. DJ GLENN zorgt voor de muzikale sfeer.

Ik kies mijn lichten en special effects binnen het kader. Alles past mooi in het plaatje.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR JOUW VOLGENDE FEESTJE?

9 IDEEËN VOOR EEN GESLAAGD THEMAFEEST


We hebben een negental leuke thema’s voor feestjes voor je opgelijst.
70'S DISCO PARTY


DJ GLENN voert je terug naar de gloriejaren van de disco en de glamoureuze Studio 54. Maak er een spetterende seventies party van met discobollen, clubby lichteffecten en impressionante special effects. Denk maar aan confetti, bubble effects van onze bellenblaas machine of een sparkular huren.

DRESSCODE 70’S DISCO PARTY THEMA

Loszittende kledij, plateauschoenen & mini jurkenAPRES SKI PARTY


Jodel ! Topsfeer gegarandeerd met DJ GLENN . Hij vergast je op een onvervalste Après Ski Party zoals je deze op de skipiste zou terugvinden. DJ GLENN zorgt voor aangepaste feestmuziek en de sneeuweffecten. Jij zorgt voor de inrichting, decoratie en aangepaste dranken.

DRESSCODE APRÈS SKI

Ski kledij, sjaals, mutsen & grote skibrillen.BABYBORREL


Je bent net de fiere ouder geworden van een pasgeborene. Je wil dit vieren door vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellige babyborrel?

DJ GLENN zorgt voor de aangepaste sfeermuziek tijdens de receptie en brengt dansbare klassiekers tijdens het dansfeest. Organiseer een leuk feestje voor familie en vrienden met onze DJ babyborrel formule.FOUTE FUIF


Foute muziek is een begrip dat jaren geleden werd gelanceerd door o.m. de radiozender Q-Music en het programma “Het Foute Uur”. Het gaat hier vooral om herkenbare muziek die je in de jaren ’80 en ’90 op fuiven kon horen. Ambiance troef! DJ GLENN van dienst brengt een vlotte mix van uptempo dans hitjes, herkenbare rock deuntjes en Vlaamse schlagers. Mijn versie van de Foute Party is keer op keer een voltreffer.

DRESSCODE FOUTE FUIF THEMA

Raar 🙂HALOWEENPARTY


LAAT JE PUBLIEK SIDDEREN EN BEVEN TIJDENS EEN RASECHTE HALLOWEEN PARTY.

Kleed de feestzaal aan met witte doeken, spinnenwebben, angstaanjagende maskers en uitgesneden pompoenen.

Huur blacklights die het geheel doen oplichten.

Rookmachines en stroboscopen benadrukken de enge sfeer.


TROPICAL NIGHT


Bouw een latin feestje en organiseer een tropical night. Zuiderse klanken uit tropische vakantie oorden zorgen voor een heel ontspannen, ongedwongen danssfeer. DJ GLENN betovert je met de beste R&B, Reggae, Salsa & Merengue toppers. Het zijn maar enkele muziekgenres die de revue passeren op dit zuiders getint feestje. Tip: zorg voor de nodige sfeerelementen en decoratie om dit tot zijn recht te laten komen.

Tip: Zet de cocktails maar koud !SENIORENNDANSNAMIDAG - AVONDEN


DJ GLENN is reeds ruime tijd actief in het verzorgen van dansnamiddagen – avonden en dit in verschillende OCMW, dienstencentra, rusthuizen, Danscafes enz …, over heel België en Nederland.
Hebt u interesse in een leuke dansnamiddag- avond ?
Is er een viering voor alle jarigen ?
U wil gewoon de mensen een onvergetelijke dag bezorgen ?
Het kan allemaal dankzij DJ GLENN !!!
DJ GLENN laat u de mooiste pareltjes uit de muziekgeschiedenis horen, zodat alle mensen zich als herboren zullen voelen.
Tango
Engelse wals
Weense wals
Swing
Cha Cha Cha
Quickstep
Vlaamse schlagers
Evergreens
…………
Kortom onze muzikale omlijsting zorgt voor een gezellige en aangename sfeer wanneer de hits weerklinken uit het goede oude tijdperk.CARNAVALPARTY


Voor de carnaval party is het motto “zot, zotter, zotst” geen understatement.

En dat zal je geweten hebben op jouw carnavalbal of carnavalsfeest. Krachtige danceklassiekers, foute feestnummers en geweldige rocknummers volgen elkaar in snel tempo op.

Stoelen en tafels zullen enkel nog dienst doen als podium tijdens deze topper van een carnaval party !NEW WAVE PARTY


Einde jaren ’70 ontwikkelde zich een alternatieve beweging binnen de popmuziek, de New Wave. Deze raadselachtige, duistere muziek werd gekenmerkt door trage elektronische beats, gecombineerd met punk- en rock invloeden. Een New Wave Party is een bijzonder populair concept wanneer jouw gasten bestaan uit de generatie ’65 – ’75. DJ GLENN groeide op met deze muziek. Hij voorziet de boxen van de zwartste muziek uit die tijd. Nostalgie ten top op de dansvloer !

DRESSCODE NEW WAVE FUIF

zwart, zwarter, zwartst !

LICHTEFFECTEN

basis LED verlichting, blacklights & stroboscopenDE LEUKSTE DJ VOOR JOUW THEMAFEEST INHUREN TEGEN DE BESTE PRIJS

DJ GLENN uit Oostende (West Vlaanderen) biedt je steeds de beste prijs kwaliteit verhouding met een onberispelijke service. Op mij kan je rekenen!


PRIJS DJ THEMAFEEST

Ik stel je een alles omvattende prijs voor. Een goede themafeest DJ weet immers steeds met zekerheid wanneer de party start. Maar wanneer het eindigt weet niemand vooraf. Ik bespaar je onnodige stress en maak je een forfait prijs van begin tot einde (dus geen DJ prijs per uur). Je krijgt van mij geen onaangename verrassingen na afloop van jouw themafeest.