Dansavond Danscafe De metro

OVER MIJ 

Dj Glenn begon als een hobby met muziek draaien op eigen feestje en feestjes van vrienden. De interesse groeide en er werd steeds in meer en beter materiaal geinvesteerd. Sinds 1990 werken wij samen met professionele partners voor geluid en licht  om aan u wensen tegemoet te komen.

DJ GLENN geloofd  dat de DEEJAY uw feest maakt of kraakt. De DEEJAY brengt het feest op gang en houdt de sfeer er zo lang mogelijk in. Voor mij is het feest pas geslaagd als de dansvloer heel de avond gevuld is.

Door mijn jarenlange ervaring voelen ik als geen ander aan wat uw gasten aan het dansen brengt. Er wordt geen genre geschuwd om de ambiance erin te brengen. Verzoeknummers van de gasten zijn zeer welkom, maar ik let er steeds op dat de sfeer niet gebroken wordt. Past het nummer niet in het huidige genre, dan komt het later op de avond aan de beurt.

Mijn troeven

UITGEBREIDE ERVARING

Na talloze feesten sinds de oprichting in 1990, heeft DJ GLENN de nodige ervaring om van elk feest een succes te maken.

VEELZIJDIG

Wat u ook te vieren heeft, DJ GLENN staat voor u klaar. Alle muziekstijlen, van de jaren 50 tot nu, alsook de traditionele dansen zijn we de baas.

BETAALBARE PRIJZEN

Door het aanbod van vaste pakketten én de mogelijkheid tot maatwerk oplossingen is er zeker een optie naar ieders wens en budget.

GOEIE SERVICE

De beleving van de klant staat voorop! Dit vertaalt zich in kwalitatief materiaal, duidelijke afspraken, persoonlijke aanpak, flexibiliteit...