UW DJ EN TOTAAL OPLOSSING VOOR UW HUWELIJKSFEEST


Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje met de liefde van je leven? Dan mag een bruiloft dj tijdens het huwelijksfeest natuurlijk niet ontbreken! Een allround dj als DJ GLENN is attent en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste bruiloft muziek op jouw feest. Al sinds 1990 zorgt DJ GLENN voor spetterende huwelijksfeesten voor vele bruidsparen op mooie locaties door heel Belgie. Wil je een professionele dj met apparatuur (dj show) boeken ? Bij DJ GLENN boek je voor elke stijl, locatie en budget een trouwfeest op maat. Ga je voor één van onze dj sets en stel je zelf de show met ons samen? De keuze is reuze! Wil je weten wat een dj show kost of wat de prijzen zijn van onze dj shows?
Vraag vrijblijvend uw inlichtingen. Met DJ GLENN op je bruiloft kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en garanties. Wij garanderen een back-up dj bij ziekte en zijn bovendien bekend met vele locaties. De beste bruiloft dj voor de beste prijs inhuren doe je bij ons zodat jij je huwelijk op de gedroomde manier kunt afsluiten. Ook je ceremonie, receptie of jubileum zijn wij graag van de partij.

DJ GLENN is jouw ideale partner voor een geslaagd huwelijksfeest en zorgt er als DJ voor dat iedereen – van jong tot oud – doorheen nacht op de dansvloer staat.

Het huwelijksfeest is jullie mooiste dag en DJ GLENN zorgt ervoor dat jouw Huwelijksfeest wordt omgetoverd naar een onvergetelijke nacht.

Klank en licht op uw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd .

Het belang van een deftige klank- en lichtshow op een bruiloft wordt veelal onderschat. Zonder lichtshow en een krachtige geluidsinstallatie loopt uw trouwfeest veel sneller leeg en dat wilt u natuurlijk niet. Met de juiste lichten tover ik uw locatie om tot iets unieks en exclusief.

DJ OP UW HUWELIJK

De juiste dj boeken is zeer belangrijk, want een dj kan uw Huwelijksfeest maken of kraken. Ik zorg voor muziek in alle genres. Een persoonlijke aanpak wordt gegarandeerd!

LIMOUSINESERVICE

U wenst een limousine te huren voor een Huwelijksfeest .
Stijlvol en betaalbaar
Een limousine huren kan bij DJ GLENN
Voor een zeer gunstige prijs.

FOTOGRAFIE

Een professionele fotograaf & videograaf onbetaalbaar? Niet bij ons!
Trouw, doopsel, communie, bedrijfsfotografie, feesten,……of gewoon een mooie foto? Daarom, doe een beroep op Promofoto Wowfoto!

DJ GLENN UW TROUWFEEST DJ


Uw wensen hebben prioriteit !

DJ GLENN stelt een huwelijksdiscobar of volledig bruiloft installatie samen op maat van uw event. De offerte stellen we pas op als we samen uw wensen en de grootte van uw huwelijksfeest hebben besproken. Daardoor krijgt u altijd een mooie en eerlijke prijs voorgeschoteld. Want laat ons eerlijk zijn niemand betaalt graag teveel.

Bent uw benieuwd naar onze huwelijkspaketten !!!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren