EVENTS


DJ GLENN verzorgt de muzikale omlijsting op uw huwelijk, personeelsfeest, verjaardag, jubileum… kortom alle evenementen in de ruimste zin van het woord. We brengen recente hits, dance, (moderne) ambiance deuntjes en tijdloze klassiekers naadloos in de mix. Oldies en traditionele dansen zijn eveneens geen probleem .
DJ GLENN beschikt over het nodige professionele materiaal dat kan ingezet worden naargelang de grootte en het budget van uw event. Heeft u een volledige klank- en lichtinstallatie nodig of enkel dj service, vraag vrijblijvend een offerte aan .

HUWELIJKSFEESTEN


.Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje met de liefde van je leven? Dan mag een bruiloft dj tijdens het huwelijksfeest natuurlijk niet ontbreken! Een allround dj als DJ GLENN is attent en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste bruiloft muziek op jouw feest. Al sinds 1990 zorgt DJ GLENN voor spetterende huwelijksfeesten voor vele bruidsparen op mooie locaties door heel Belgie. Wil je een professionele dj met apparatuur (dj show) boeken ? Bij DJ GLENN boek je voor elke stijl, locatie en budget een trouwfeest op maat. Ga je voor één van onze dj sets en stel je zelf de show met ons samen? De keuze is reuze! Wil je weten wat een dj show kost of wat de prijzen zijn van onze dj shows?
Vraag vrijblijvend uw inlichtingen. Met DJ GLENN op je bruiloft kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en garanties. Wij garanderen een back-up dj bij ziekte en zijn bovendien bekend met vele locaties. De beste bruiloft dj voor de beste prijs inhuren doe je bij ons zodat jij je huwelijk op de gedroomde manier kunt afsluiten. Ook je ceremonie, receptie of jubileum zijn wij graag van de partij.

BEDRIJFSFEESTEN

Als u met uw bedrijf iets te vieren heeft dan kan een geweldig feest voor de medewerkers en eventueel andere relaties een mooie invulling zijn van de festiviteiten. Als bedrijfsfeest DJ heeft DJ GLENN een ruime staat van dienst. Aan de hand van deze ervaring kan DJ GLENN uw bedrijfsfeest gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld. DJ GLENN heeft namelijk een allround ervaring en kunnen dus met verschillende stijlen overweg. Dit biedt DJ GLENN ook de mogelijkheid om tijdens de avond over te stappen als de gasten dit graag willen.

PRIVEFEESTEN


ZORGELOOS FEESTEN DANKZIJ DJ GLENN

DJ GLENN is dé dj en discobar voor uw trouwfeest én alle andere evenementen vanuit Oostende West Vlaanderen - Oost vlaanderen en omstreken .

Al jarenlang kan u op ons team vertrouwen voor al uw festiviteiten. DJ GLENN uit Oostende heeft het materiaal, de ervaring en de spirit om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken, of u nu iets bijzonders te vieren hebt of ‘gewoon’ een barbecue houdt.
Hoe kan u immers ambiance verzekeren? Door een dj in te huren! Laat ons bijvoorbeeld als discobar uw trouwfeest in Oostende en heel België en Nederland verzorgen en u geniet van het beste entertainment voor u en uw gasten.Trouwfeesten zijn trouwens niet de enige feesten waar DJ GLENN sfeer brengt.

DANSAVONDEN


DJ GLENN is reeds ruime tijd actief in het verzorgen van dansnamiddagen en avonden en dit in verschillende OCMW, dienstencentra, rusthuizen, enz ..., over heel België .
Hebt u interesse in een leuke dansnamiddag of avond ?
Is er een viering voor alle jarigen ?
U wil gewoon de mensen een onvergetelijke dag bezorgen ?
Het kan allemaal dankzij DJ GLENN !!!

DJ GLENN laat u de mooiste pareltjes uit de muziekgeschiedenis horen, zodat alle mensen zich als herboren zullen voelen.
Tango
Engelse wals
Weense wals
Swing
Cha Cha Cha
Quickstep
Vlaamse schlagers
Evergreens
............

Kortom onze muzikale omlijsting zorgt voor een gezellige en aangename sfeer wanneer de hits weerklinken uit het goede oude tijdperk.
DJ GLENN biedt u een professionele service aan zeer gunstige prijzen.
Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan en geniet van onze lage tarieven.

Themapartys


Jouw personeelsfeest wordt de tofste avond ooit met een goed themaparty ! Een goed thema zorgt voor samenhang, een unieke sfeer en een bijzondere belevenis.  Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Zoek een themaparty dat bij jouw idee past en geef jezelf en je collega’s een onvergetelijke avond!

Staat jouw idee er niet tussen en wil je hulp bij de realisatie van je feest? Wij horen graag je ideeën en voeren ze met liefde uit.


-

- BACK TO THE 70 'S PARTY

Night fever, night fever….we know how to show it!


- 80'S Disco Party

Ce-le-brate good times.. COME ON!


- Fouter dan fout!


- Back to the 80's en 90's party

Pump up the JAM! Back to the eighties en nineties beenwarmers, hanekammen en make-up, veeeeel make-up.

- Helemaal Hollands

- Beach Party

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren