DJ GLENN

UW DJ VOOR EEN GESLAAGD FEEST

Bent u op zoek naar een DJ voor een trouwfeest, trouwfuif, verjaardagsfeest, communiefeest, lentefeest, fuif, personeelsfeest , bedrijfsfeest , enz ? Ik zorg voor een geslaagd feest, rekening houdend met al uw specifieke wensen en uw budget.

WHO WE ARE


DJ GLENN heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijksfeesten , bedrijfsfeesten en privé gelegenheden waar professionele muziek entertainment gewenst is
Voor het slagen van uw feest of evenement is de muzikale omlijsting een belangrijke factor. Een evenement valt of staat met een spetterend en grandioos feest als afsluiter.
U bent op zoek naar een muzikale partner voor uw feest. Reeds meerdere jaren zijn wij die ideale partner voor tal van feesten en evenementen.De juiste dj boeken is zeer belangrijk, want een dj kan uw feest of evenement maken of kraken. Ik zorg voor muziek in alle genres. U kunt mij huren om uw feest of evenement te verzorgen met of zonder installatie. Een persoonlijke en eerlijke aanpak worden steeds gegarandeerd.
Momenteel beschouw ik het volledig grondgebied
met Discobar van West Vlaanderen en Oost vlaanderen als mijn werkterrein. Huwelijksfeesten, galabals, fuiven, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, familiefeesten, seniorennamiddagen, kinderfeesten…. Steeds wordt gewerkt op maat van uw evenement .

Even de voordelen van DJ GLENN als DJ op een rij:

•Ervaren DJ huren voor een aantrekkelijk tarief .
•Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding
•Lage drempel tussen DJ en publiek
•Gegarandeerd een knalfeest met muziek voor iedereen
•Urenlang entertainment en een onvergetelijke avond!
•Of het nu om 50 of 300 gasten gaat; licht en geluid is er altijd voldoende
•Alle mogelijkheden en wensen worden van te voren besproken zodat u geen verrassingen staan te wachten
•wij zijn altijd ruimschoots van te voren aanwezig om het opbouwen en de voorbereidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen .
•Naast ervaringen met Huwelijksfeesten, hebben we ook ervaring als DJ voor uw bedrijfsfeest , themaavond , enz …. , zo weten we precies wat we ons publiek moeten bieden om een geweldige avond te beleven!
•En dan, als alles klaar staat, kan het feest beginnen!
Vraag een offerte aan . Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder bij eventuele onduidelijkheden. Ook kunt u gemakkelijk een offerte bij ons aanvragen waarmee u duidelijk inzicht krijgt in de kosten en de mogelijkheden bij DJ GLENN.

BISTRO FEESTZAAL APRES SHOP BREDENE


iedere 3 de zondag van de maand dansnamiddag met DJ GLENN achter de  draaiknoppen van 14 u tot 18 u

uitgezonderd in juli en augustus

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren