DJ COMMUNIEFEEST | DISCOBAR LENTEFEEST.

Je beste keuze als Communiefeest DJ - DISCOBAR uit Oostende, West Vlaanderen

Dj Communiefeest

DJ COMMUNIEFEEST VOOR EEN TOP FEESTJE


DJ GLENN BRENGT LEVEN IN DE BROUWERIJ !

Je wil  jouw zoon of dochter dit jaar uitgebreid in de kijker zetten tijdens een uniek communiefeest of lentefeest.

Je nodigt vrienden, familie en hun kinderen uit om dit te vieren. Maar waarom zou je dit beperken tot een kleine feestmaaltijd? Dit ervaren de meeste kids als eerder saai & oubollig. Ze gaan zich snel vervelen en halen allerhande kattekwaad uit.

Gun hen dan ook het kinderfeestje dat ze verdienen en zet hen in de spotlight. Organiseer een leuk dansfeestje voor jong en oud met DJ GLENN. Ambiance gegarandeerd voor iedereen!

PLAN JE BINNENKORT EEN COMMUNIE OF LENTEFEEST?EEN ALLROUND FEESTJE MET KINDERDISCO VALT ALTIJD IN DE SMAAKVRAAG JOUW FAVORIETE NUMMERS AAN DJ GLENN

DJ GLENN beschikt over meer dan 80.000 songtitels en dit in de meest uiteenlopende genres. Het spreekt vanzelf dat je DJ GLENN bijzondere verzoeknummers of favoriete muziekgenres kan vragen. Wil je liever een bepaald nummer of genre niet horen tijdens jouw feestje? Laat het mij even weten. Op dit feest zijn de kinderen baas!

Uiteraard kunnen jouw gasten ook tijdens het feest verzoekjes vragen aan DJ GLENN . Op jouw communiefeest of lentefeest van je zoon of dochter zal iedereen met volle teugen mee genieten van mijn feestmuziek!