BEDRIJFSFEESTEN

UW DJ VOOR EEN GESLAAGD FEEST

Bent u op zoek naar een DJ voor een trouwfeest, trouwfuif, verjaardagsfeest, communiefeest, lentefeest, fuif, personeelsfeest , bedrijfsfeest , enz ? Ik zorg voor een geslaagd feest, rekening houdend met al uw specifieke wensen en uw budget.

BEDRIJFSFEESTEN

Als u met uw bedrijf iets te vieren heeft dan kan een geweldig feest voor de medewerkers en eventueel andere relaties een mooie invulling zijn van de festiviteiten. Als bedrijfsfeest DJ heeft DJ GLENN een ruime staat van dienst. Aan de hand van deze ervaring kan DJ GLENN uw bedrijfsfeest gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld. DJ GLENN heeft namelijk een allround ervaring en kunnen dus met verschillende stijlen overweg. Dit biedt DJ GLENN ook de mogelijkheid om tijdens de avond over te stappen als de gasten dit graag willen.


Bedrijfsfeest DJ huren


De mogelijkheden van een bedrijfsfeest  bij DJ GLENN is zeer uitgebreid. Dit betekent dat u kunt kiezen voor een relatief kleine invulling van het feest, denk hierbij aan 50 gasten, maar de capaciteit van DJ GLENN reikt tot maar liefst 500 gasten. Daarnaast is DJ GLENNs thuis in de volgende muziekstijlen: disco, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, top 40, de traditionele dansen , dance en house. Zo kunt u verschillende kanten op met uw bedrijfsfeest!
DJ GLENN vind het fijn om een lage drempel te hebben tussen het publiek en de DJ. Dit houdt in dat de gasten hun verzoeknummers gemakkelijk door kunnen geven en bovendien krijgt de DJ GLENN op die manier een goed beeld van de sfeer op de dansvloer. Op die manier kan DJ GLENN hier gemakkelijk zijn muziek op aanpassen. Een bedrijfsfeest DJ huren kan dus snel en eenvoudig bij DJ GLENN!


Professionele apparatuur


Om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken is professionele apparatuur een belangrijke voorwaarde. DJ GLENN  beschikt over deze professionele apparatuur zodat er de hele avond muziek gedraaid kan worden en het feest vlekkeloos en volgens afspraak verloopt.
Naast de geluidsapparatuur van DJ GLENN, heeft hij ook de een professionele lichtshow met led-verlichting ter beschikking . De drive-in show voor het bedrijfsfeest is gemakkelijk uit te breiden met deze lichtshow om zo het bedrijfsfeest van nog meer uitstraling te voorzien! Verdere mogelijkheden met uitbreiding qua lichtshow en geluid zijn ook te bespreken, we houden het graag flexibel zodat vrijwel iedere wens kan worden uitgevoerd voor uw bedrijfsfeest!


Van alle markten thuis


DJ GLENN is van alle markten thuis. Zo kan er gedurende de avond overgestapt worden naar een andere muziekstijl als dat gewenst is. Ook voelt DJ GLENN aan wanneer het tempo opgevoerd kan worden of juist wat naar beneden moet gedurende het bedrijfsfeest. In de aanloop naar het feest kan er desgewenst contact zijn tussen de DJ en de organisatie.


De voordelen van DJ GLENN op een rij:


Een ervaren Bedrijfsfeest DJ
Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding
Lage drempel tussen DJ en publiek
Gegarandeerd een knalfeest met muziek voor iedereen
Urenlang entertainment en een onvergetelijke avond!
Of het nu om 50 of 500 gasten gaat; dankzij de ervaring van DJ GLENN is er altijd voldoende licht en geluid
Alle mogelijkheden en wensen worden van te voren besproken.
Tevens kunnen wij een fotorapportage verzorgen voor een kleine meerprijs
Wij zijn altijd ruimschoots van te voren aanwezig om het opbouwen en de voorbereidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen
En dan, als alles klaar staat, kan het feest beginnen!
Ook ruime ervaring op andere soorten feesten zoals bruiloften en jubilea, zo kan er altijd ingespeeld worden op de wensen!
Mocht u nog andere wensen hebben, dan staan we voor uw suggesties open. Vanuit onze ervaring denken we graag met u mee in de verschillende mogelijkheden die er voor u liggen met het bedrijfsfeest.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten als bedrijfsfeest DJ? Neem dan vrijblijvend contact op om een offerte op maat aan te vragen. We reageren zo snel mogelijk om u op die manier zo snel mogelijk te kunnen helpen. Ook wanneer u nog verdere vragen heeft over onze aanpak of over de verschillende muziekstijlen waarin we gespecialiseerd zijn, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

BISTRO FEESTZAAL APRES SHOP BREDENE


iedere 3 de zondag van de maand dansnamiddag met DJ GLENN achter de  draaiknoppen van 14 u tot 18 u

uitgezonderd in juli en augustus

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren