PRIVEFEESTEN

UW DJ VOOR EEN GESLAAGD FEEST

Bent u op zoek naar een DJ voor een trouwfeest, trouwfuif, verjaardagsfeest, communiefeest, lentefeest, fuif, personeelsfeest , bedrijfsfeest , enz ? Ik zorg voor een geslaagd feest, rekening houdend met al uw specifieke wensen en uw budget.

PRIVEFEESTEN

DJ GLENN is dé dj en discobar voor uw trouwfeest én alle andere evenementen vanuit Oostende West Vlaanderen - Oost vlaanderen en omstreken .

ZORGELOOS FEESTEN DANKZIJ DJ GLENN

Al jarenlang kan u op ons team vertrouwen voor al uw festiviteiten. DJ GLENN uit Oostende heeft het materiaal, de ervaring en de spirit om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken, of u nu iets bijzonders te vieren hebt of ‘gewoon’ een barbecue houdt.
Hoe kan u immers ambiance verzekeren? Door een dj in te huren! Laat ons bijvoorbeeld als discobar uw trouwfeest in Oostende en heel België en Nederland verzorgen en u geniet van het beste entertainment voor u en uw gasten. Trouwfeesten zijn trouwens niet de enige feesten waar DJ GLENN sfeer brengt.
U kan ons inschakelen voor
Kinderdisco , dansavonden , Communiefeesten , bedrijfsfeesten ,  Themaavonden , privefeesten , Barbecues , enz …..
Wij beschikken over al het materiaal voor dj-optredens, maar ook voor lichtspektakels, lasershows, enzovoort. Voor elk feest kan u gerust vertrouwen op de ervaring van DJ GLENN.

BISTRO FEESTZAAL APRES SHOP BREDENE


iedere 3 de zondag van de maand dansnamiddag met DJ GLENN achter de  draaiknoppen van 14 u tot 18 u

uitgezonderd in juli en augustus

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren